Searching...
3/01/2014

Pirmas kreditas nieko nekainuoja

Pirmas kreditas nieko nekainuoja Štai atėjo ilgai lauktas laikas kai pradėjo pinigus nemokamai dalinti.Na pajuokavome šiek tiek ir gana. Kadangi per pačios krizės įkaršti staigiai pradėjo populiarėti greitieji kreditai, kadangi buvo paklausa, tai ir naujos įmonės pradėjo atsidarinėti. O kaip pritraukti naujų klientų kai jau ir taip rinka perpildyta, nes tikrai Lietuvoje tikrai nėra mažai tokių įmonių. O kam registruotis naujoje jeigu su palūkanomis galiu paimti paskolą ir senoje įmonėje. Ir štai neblogą akcija tada sugalvojo pirmas kreditas nieko nekainuoja ir štai dėka tokių akcijų manau laimi abi pusės, vartotojai kurie sugalvojo imti jau paskolą tai jiems nesvarbu jau iš kokios įmonės imti, nes palūkanos visur panašios, bet kadangi yra pas kai kurias įmones pirmas kreditas nieko nekainuoja tai ją vartotojas ir pasirinks, tai šiuo atvejų laimi tikrai vartotojas. Na o kokia nauda įmonei, na ji gauna naują vartotoją, kuris juk ne visa laiką ieškos akcijų pirmas kreditas nekainuoja, tai jam ankščiau ar vėliau vis tiek teks pasinaudoti tos įmonės paslaugomis, aišku jeigu dar kada nors nuspręs pasinaudoti tokiomis paslaugomis. Štai pateiksiu keletą greitųjų kreditų įmonių kur pirmas kreditas nieko nekainuoja :
Smscredit.lt
Litcredit.lt
Popkreditas.lt

5 komentarai (-ų):

  1. Hello every body,
    Kaip teisėtas paskolų visada buvo pagrindinis rūpestis klientais, kurie
    buvo problemiška paskolų ir garantijų finansinius poreikius yra kažkas, kad
    klientai visada jaudina, kai ieškau nuo teisėtų paskolą
    skolintojas paskolos Vilfordas Granth, kad skirtumas gali kredituoti pramonė mes
    teikti paskolas, svyruoja nuo $ 2,000 iki $ 100,000,00000 E-MAIL US VIA
    granth.w@hotmail.co.uk
    Mūsų paslaugos apima:
    * Investuotojai Paskolos
    * Skolos konsolidavimas
    * Antra hipoteka
    * Verslo paskolos
    * Asmeniniai Paskolos
    Tarptautiniai paskolos
    Nė vienas iš jų, ir ne kredito patikrinimas, 100% garantija, viskas, ką jums reikia padaryti, tai
    Leiskite mums žinoti, ką norite, ir mes tikrai jūsų svajonė, Erikas
    paskolos bendrovė sako "Taip", kai bankai pasakyti "ne", mes pagaliau Finance Limited
    skolinimo įmonė, tarpininkai, mažos finansinės institucijos, nes mes turime
    Neribotas kapitalas Daugiau informacijos rasite gauti paskolą iš: Prašom
    nedelsiant reaguoti į šį postą: granth.w@hotmail.co.uk
    Asmeninės paskolos paraiška

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas mano drauge.
    Ar jums nuolat trūksta grynųjų pinigų, nes jūsų bankas ar kitos finansinės institucijos atsisakė paskolos dėl nepakankamo užstato, skolos ir pajamų santykio, žemo kredito reitingo, aukštos palūkanų normos ar kitų priežasčių

    Pavargote nuo dabartinės savo finansinės padėties? Ar jums reikia padidinti savo finansus? Pavargote mokėti daugiau nei turėtumėte už aukštų palūkanų paskolą? Jūs nusipelnėte geresnio sprendimo.

    „Pinnacle“ finansinei grupei čia suteikiama kredito linija, kuri gali padėti siekti bendrų finansinių tikslų

    Su „Pinnacle Financial Group“ galite gauti paskolą iki 3 procentų palūkanų normos.
    Galite pasiskolinti iki 10 mln.
    Galite gauti pasirinktą paskolą akimirksniu
    Grąžinti galite pasirinkti nuo 1 iki 30 metų.
    Jūs galite gauti paskolą bet kur ir bet kada, kai jums patogu namuose.

    Mes teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, esame greiti, patikimi, patikimi ir lengvai patvirtinami per 24 valandas.

    Kreipkitės dėl paskolos šiandien ir susisiekite su mumis šiuo el. Pašto adresu, kad sužinotumėte daugiau apie mūsų paskolos pasiūlymą:
    El. Paštas: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

    Pagarbiai
    Marcusas ir Millichapas
    „Pinnacle Financial Group“ generalinis direktorius.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, Sveiki atvykę į „Spotcap Global Loan Services“. Mano vardas Claudia Klein, aš esu skolintojas, taip pat paskolų konsultantas.

    Ar jums labai reikia finansinės paramos? ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, aš patarsiu kreiptis į mano firmą per | spotcapglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums per „WhatsApp“: +4915758108767 | ir savo sąskaitoje turite paskolą per 24 valandas, nes mes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

    Mes siūlome visų rūšių paskolas (asmeninę paskolą, verslo paskolą ir daugybę kitų), siūlome ir ilgalaikes, ir trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairių tikslų, pasitelkdama platų paskolų asortimentą.

    Mes žinome, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, kurie turi finansinių problemų ir kuriems reikia jos sprendimo, daugeliui žmonių dėl didelių palūkanų yra taip sunku gauti paskolą nuosavam kapitalui iš savo vietinių bankų ar kitų finansų institucijų. norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito reitingas ar kitos priežastys

    Nebereikia laukti ir nedaryti streso banke. Mūsų paslauga teikiama visą parą - galite gauti paskolą ir atlikti savo operacijas bet kada ir kur jums reikia

    Mes teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Klausimams / klausimams? - Siųsti el. Laišką į | spotcapglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums per „WhatsApp“: +4915758108767 | Ir akimirksniu gaukite atsakymą.

    Jūsų šeimai, draugams ir kolegoms nereikia žinoti, kad jums trūksta pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

    Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki !
    Esame ištikima finansu istaiga, teikianti paskolas Lietuvoje ir visoje Europoje. Paskola svyruoja nuo 3 000 iki 950 000 EUR, kai palukanu norma yra nuo 1,5% iki 3%. Jei reikia, susisiekite su mumis.

    Paštas: paskolos.paslauga@outlook.fr

    AtsakytiPanaikinti
  5. Paskolos pasiulymas visoje Lietuvoje
    Sveiki !
    Turiu kapitala, kuris bus naudojamas trumpoms ir ilgalaikems paskoloms visoje Lietuvoje suteikti nuo 3000 iki 30.000.000 euru visiems rimtiems asmenims, norintiems gauti šia paskola. 3% palukanos per metus, priklausomai nuo paskolintos sumos, nes budamas privatus, nenoriu pažeisti lupikavimo istatymo. Galite gražinti ne ilgiau kaip nuo 3 iki 25 metu, priklausomai nuo paskolintos sumos. priklauso nuo jusu menesiniu imoku.

    El. Paštas: aureliobuono@outlook.fr

    AtsakytiPanaikinti

 
Back to top!