Searching...
3/01/2014

Pirma paskola nemokamai

Prireikė trumpam laikui šiek tiek pinigų šiai dienai, o šeima ir draugai niekuo negali padėti, tad greičiausiai ieškote kur galima būtų geriausiomis sąlygomis pasiskolinti šiek tiek pinigų, štai
pirma paskola nemokamai :
Smscredit.lt
Litcredit.lt
Popkreditas.lt
šios įmonės suteikia pirma paskola nemokamai visuose juose galite paimti paskolas nuo 18 metų tik dviejuose apatiniuose jūs turite legaliai dirbti, o pirmoje užtenka kitokių pajamų kaip stipendijos, pašalpos ir t.t Pinigus gausite į savo sąskaitą 15 minučių bėgyje į tai įeina registracija paraiškos pateikimas paskolai ir jos nagrinėjimas, ir jeigu jis bus teigiamas gausite pinigus į savo sąskaita.
Na grįžkime į pačia pradžią, jūs išsirenkate įmonę, joje pasirenkame sumą kokia norėtumėte pasiskolinti ir kokiam laikui, na daugiau negu 1000 litų pirmai paskolai tikrai negalėsite paimti ir ilgesniam laikui nei mėnesiui. Tada registruojamės jums prireiks banko sąskaitos, turėti bent 18 metų ir būti Lietuvos respublikos piliečiu. Dar neprošal būtų internetinė bankininkystę nes patvirtinti registracijai teks pervesti į įmonės sąskaita 0.1 ct arba teks pasivaikščioti iki banko, na patvirtinome  registracija ir tada jau pateikiame paraišką, paraiškos nagrinėjimas tikrai neužtrūks ilgai, jeigu jūsų paraiška bus patvirtinta tai netrukus gausite pinigus į savo sąskaitą. Ir štai gavote pirma paskola nemokamai kurią po mėnesio turėsite gražinti tiek pat kiek ir pasiskolinote.

3 komentarai (-ų):

  1. Sveiki, gal žinot ar be minėtų kontorų paskoliukas irgi teikia tą nemokamą pirmą paskolą? Nes kitose per pastaruosius porą mėnesių jau išnaudojau, dabar vėl staigiai prisireikė..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Paskolos pasiulymas visoje Lietuvoje
    Sveiki !
    Turiu kapitala, kuris bus naudojamas trumpoms ir ilgalaikems paskoloms visoje Lietuvoje suteikti nuo 3000 iki 30.000.000 euru visiems rimtiems asmenims, norintiems gauti šia paskola. 3% palukanos per metus, priklausomai nuo paskolintos sumos, nes budamas privatus, nenoriu pažeisti lupikavimo istatymo. Galite gražinti ne ilgiau kaip nuo 3 iki 25 metu, priklausomai nuo paskolintos sumos. priklauso nuo jusu menesiniu imoku.

    El. Paštas: aureliobuono@outlook.fr

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mes teikiame visų tipų paskolas, tokias kaip: - būsto paskola, verslo paskola, asmeninė paskola. Susisiekite su mumis šiandien, jei norite gauti daugiau informacijos paštu: fnncbuddha@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

 
Back to top!